Хіти тижня. Вперше опубліковано світлини із Мерилін Монро відразу після смерті (фото 12+)

Фотограф сховав вдома плівки, які знайшли його спадкоємці.

Вперше у відкритому доступі опубліковано фотографію Мерилін Монро відразу після смерті. Фотограф зняв покійну зірку Голлівуду після того, коли її виявили вдома, повідомляють Патріоти України.

У 1962 році, після того, як Мерилін Монро (Marilyn Monroe) померла у віці 36 років, одному відомому фотографові Лі Вінеру (Leigh Wiener) вдалося проникнути в морг і зробити кілька кадрів тіла кіноактриси. Фотограф зняв п'ять плівок: три з них він передав до редакції видання America Life, яке, однак, не наважилося публікувати знімки з етичних міркувань. Але багато років ніхто не знав про те, що фотограф сховав у своєму домі ще дві плівки з фотографіями мертвої Мерилін Монро.
Про те, що ці фотографії існують, ніхто не знав до 1993 року: тільки після смерті фотографа плівку виявив його син, Девік Вінер, який розповів про це під час зйомок фільму «Скандал: смерть Мерилін Монро». Причину смерті актриси так і не встановили, але основною теорією досі є вбивство: 36-річну зірку нібито отруїли, вколов їй потужну дозу хлоралгідрату з нембуталом (речовини, які використовуються для наркозу).

У 2019 на телеканалі Fox News відбувся реліз документального фільму «The Death of Marilyn Monroe», присвячений загадковій смерті актриси. У ньому були оприлюднені деякі знімки з моргу, які зробив Лі Вінер. Однак далеко не всі кадри померлої Мерилін були опубліковані: один знімок, на якому було видно повністю оголене тіло Монро, фотограф сховав. Плівку з цим кадром до сих пір не знайшли. За словами Девіка, перед смертю батько розповів йому про існування цього знімка, який він зберігав в якомусь таємному місці, але так і не розкрив йому місцезнаходження загадкової фотографії.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.