Хіти тижня. Вражає! П'ять наречених, яких женихи не впізнали на весіллі - їх кардинально змінив макіяж (фото)

Весілля - найважливіший день в житті дівчини і кожна мріє виглядати, як принцеса. Увага гостей завжди прикована до сукні, зачіски й макіяжу нареченої, передають Патріоти України.

На весіллі в Індонезії збирається понад 300 людей. Особлива увага прикута до образу нареченої: за традиціями сукня має бути прикрашена золотом, а на голові обов'язкова корона. Макіяж нареченої вийшов не менш яскравим.

Талановита візажистка Деві Піраміта володіє салоном весільних послуг, де повністю створює образ нареченої від підборів до фати.

Азіатські весілля відрізняються особливо яскравим дійством. А наречена стає справжньою окрасою свята.

Зазвичай дівчина перед весіллям не бачить свого жениха, отже виглядати має на всі сто. Деві Піраміта виконала вимоги майбутньої дружини – образ дівчини вийшов приголомшливим.

Візажистка використовує кольорові лінзи, щоб доповнити образ нареченої. Блакитний колір очей вважається дуже рідкісним в Індонезії.


Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...