Хіти тижня. Вражаючі фото: У мережі показали, як зараз виглядають підземні ходи на ракетній базі в Києві (фото)

У мережі показали, як виглядають підземні ходи на базі балістичних ракет стратегічного призначення. Про це пише адміністратор ресурсу dtp.kiev.ua Владислав Антонов в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Спадщина тих далеких часів коли нашу країну боялися і поважали. Потім від ракет змусили відмовитися за скромну компенсацію і допомогу в утилізації. Приблизно як якщо б у мене забирали гвинтівку за сніданок в MacDrive, без подвійної котлети", - написав він.

За словами Антонова, в будь-якому випадку, потужна армія і система оборони є важливим атрибутом державності. Також він опублікував показові фотографії.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...