Хіти тижня. Вразливим "вовчицям" краще не дивитися: Як би виглядали Винник, Каменських та інші зірки під час зомбі-апокаліпсису (фото)

31 жовтня в світі, в тому числі й в Україні, відзначали Хеллоуїн. Через пандемію багато тематичних вечірок скасували, але в час технологій залишитися без розваг просто неможливо. У мережі з'явився сервіс, який перетворить будь-яку людину на зомбі, передають Патріоти України.

Для того, щоб зробити свою страшну копію, потрібно просто завантажити фото на сайт makemeazombie, натиснути кнопку і чекати результат. Щоб зомбі вийшов найбільш вдалим, краще взяти знімок з посмішкою, тоді алгоритм перетворить зуби в моторошний оскал. А поки ви завантажуєте своє фото, ми пропонуємо подивитися, як би виглядали українські зірки, якби людство наздогнав зомбі-апокаліпсис. Багато хто виглядає дійсно моторошно.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...