Хіти тижня. "Время истекло": Позитив розлучається

Чутки про розставання пари стали з'являтися дедалі частіше.

Позитив, справжнє ім'я якого Олексій Завгородній, проговорився про своє розлучення з дружиною - дизайнером Ганною Завгородньою-Андрійчук. Варто зазначити, що чутки про розставання пари стали з'являтися все частіше. Про те, що він більше не живе з Анною Позитив сказав у новому випуску 2POPODCAST, де запрошеним гостем був Марк "Прозорий Гонщик", передають Патріоти України.

Марк запитав Позитива по відеозв'язку, чи сам він зараз удома. На що позитив намагався жартувати, що він не сам, а з Потапом і Марком, але потім признався, що він один.

"Де друга половинка?" - запитав Марк.

"Давно вже - все", - відповів Позитив.

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...