Хіти тижня. Врятувати обличчя "Плюсам": Скандальна учасниця "Голосу країни" - фігурантка бази "Миротворця" - прийняла рішення (відео)

Василіса Старшова виступала солісткою російського гурту "Ленінград". У серпні 2016 року побувала в Криму на фестивалі "Золота балка", що пройшов у місті Балаклава, чим публічно підтримала окупацію Криму.

Василіса СтаршоваУчасниця "Голосу країни" росіянка Василіса Старшова, яка після 1 випуску 10 сезону загриміла у базу "Миротворець", вирішила сама піти із шоу. Про це під час останнього етапу вокальних боїв повідомила ведуча Катерина Осадча, передають Патріоти України.

Чим було викликане таке рішення Старшової - невідомо.

Російська співачка була у команді тренера Дана Балана.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...