Хіти тижня. Врізалися в автобус: Українські військові потрапили в смертельну ДТП на Донбасі (фото)

Автомобіль ВАЗ 2115, в якому знаходилися військовослужбовці, врізався в задню частину мікроавтобуса-маршрутки в Краматорську.

ДТП із військовими у Краматорську. Фото: "Гуртожиток".

У середу, 1 травня, в Краматорську, Донецької області, автомобіль з військовослужбовцями ЗСУ врізався в маршрутку: одна людина загинула. Про це повідомляє видання "Гуртожиток", передають Патріоти України.

Аварія сталася на перетині вулиць Конрада Гампера і Олекси Тихого. За попередньою інформацією, автомобіль ВАЗ 2115, в якому знаходилися військовослужбовці, врізався в задню частину мікроавтобуса-маршрутки.

В результаті один з військовослужбовців, який був на передньому пасажирському сидінні, загинув, водій та другий пасажир отримали тяжкі травми. Пасажири маршрутки не постраждали. На місці події працює поліція.

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...