Хіти тижня. "Все - на захист садистів": Зірка 90-х просить захисту в Авакова

Відома співачка обвинувачує вітчима у насильстві.

Популярна співачка Юлія Лорд (справжнє ім’я – Юлія Гордзей) звернулася за допомогою до МВС і особисто міністра Арсена Авакова. Вона обвинувачує у насиллі свого вітчима Віктора Лордкіпанідзе. Про це співачка написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«Друзі! Я остаточно зрозуміла, що мені потрібна допомога і боротьба! Я остаточно усвідомлюю, що без допомоги і боротьби я і моя мама можемо просто фізично загинути від рук маніакального садиста», - написала співачка.

Раніше Юлія Лорд уже зверталася до правоохоронців, але поліція відмовила їй у порушенні кримінальної справи. «Я написала заяву в Оболонський відділ нацполіціі - заяву спустили на рівень дільничного. А дільничний мені сказав, що опитав мого вітчима і сусідів і не знайшов фактів підтвердження протиправних дій, і вже направив мені письмову відповідь. Але у мене ніяких пояснень не взяв (!). Це, в принципі, мене не дивує. Все - на захист садистів. А жертви їх знущань повинні відчувати сором і приниження помножені на цей захист - на таку правову позицію», - написала вона.

Нагадаємо, маму Юлії Лорд, правозахисницю Наталію Лордкіпанідзе, підозрюють в організації замовного вбивства її колишнього чоловіка. У 2016 році СБУ стверджувало, що Наталія Лордкіпанідзе замовила його за $3 тисячі, а вони запобігли злочину - імітували вбивство і затримали жінку при передачі частини винагороди - 20 тисяч гривень.

Тоді, в одному з інтерв'ю співачка розповіла, що її «стосунки з вітчимом нормальні, як у звичайній родині - лаялися, мирилися».

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...