Хіти тижня. Все фальшивка: "Віддають честь рядженому г*вну". На параді в Москві виявили псевдо-ветерана (фото)

У Москві на параді на честь Дня перемоги на трибунах виявили псевдо-ветерана. Відповідне фото з "генералом-полковником козачих військ" з'явилося в мережі, повідомляють Патріоти України.

"Ось цьому рядженому гівну зараз віддають честь на парадах Перемоги. Знайомтеся: цілий генерал-полковник "козачих військ" Кочетов Володимир Миколайович. Служив в армії всього 3 роки: з 1951 по 1954 в Румунії. Потім займався слесарством і журналістикою. Ветеран, мати його", - йдеться в Twitter.

Примітно, що викриваючи публікації про Кочетова вже з'являлися набагато раніше. У 2015 році диякон Андрій Кураєв в ЖЖ опублікував його фото з путінським "вовком" - байкером Олександром Залдостановим.

У коментарях пишуть, що справжніх ветеранів майже не залишилося, тому, швидше за все, на таких пропагандистських заходах в Росії присутні підставні особи.


"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...