Хіти тижня. "Все колись закінчується": Відомий телеведучий вирішив піти з каналу "Прямий" (відео)

Євген Кисельов сказав, що планує зайнятися іншими проектами.

Євген Кисельов. Фото: скріншот з відео.

Журналіст Євген Кисельов заявив про рішення піти з телеканалу Прямий. Про це він сказав перед початком своєї авторської програми "Підсумки", передають Патріоти України.

"Все колись закінчується. І ось закінчується і моя робота на Прямому каналі в якості ведучого "Підсумків". Сьогодні їх останній випуск. Я йду, щоб зайнятися іншими проектами, в тому числі написати велику книгу, роботу над якою я вже давно задумав [. ..]", - сказав він.

Кисельов нагадав, що протягом 11 з половиною років робив Підсумки на різних російських каналах, поки в країні не почали тиснути на свободу слова, після чого він переїхав в Україну і з 2008 року знову почав вести програму на українських каналах.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...