Хіти тижня. "Все кричали "Ура!" и убивали друг дружку": Російський комік розбурхав мережу провокаційним зверненням

Російський шоумен, комік і автор пісень Семен Слєпаков розбурхав мережу провокаційним віршем, який написав з нагоди дня народження Володимира Леніна (22 квітня), повідомляють Патріоти України.

Так, у рядках свого вірша Слєпаков відверто розповів про те, що "сто років тому всі сподівалися на світле майбутнє, кричали "Ура!" і при цьому вбивали одне одного". Також Семен зазначив, що наразі в сучасній Росії нічого, по суті, не змінилося. Вірш опубліковано на особистій сторінці Слєпакова в Instagram.

Далі наводимо повний текст вірша мовою оригіналу:

Зазначимо, фоловери Слєпакова по-різному відреагували на його творіння. Багато відомих особистостей, зокрема телеведучі Ксенія Собчак і Анфіса Чехова відзначили, що вірш змусив їх замислитися. Собчак же назвала його "геніальним".

Інші ж користувачі назвали вірш дурним. Деякі з них агресивно накинулися на Слєпакова, зазначивши у коментарях, що комік — обмежений і за подібні висловлювання йому має бути соромно.

"Ти перегнув палицю, краще б про чинних політиків віршики злісні складав. Упав у моїх очах", — розлючено написали коментатори.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...