Хіти тижня. Все на продаж: Українська insta-блогерка показала домашні пологи в прямому ефірі заради переглядів

Після пологів на камеру дівчину звинуватили в хайпі на власних дітях.

Софія Стужук

24-річна insta-блогерка Софія Стужук стала мамою втретє. Уродженка Севастополя - прихильник домашніх пологів, яка вважає медицину і лікарів зайвими під час появи на світ дитини, передають Патріоти України.

Останні 5 років Софія живе в Києві з чоловіком і вже з трьома дітьми. Двох останніх дітей Лоліту і Олівію вона народжувала вдома, без допомоги медиків.

Свої останні пологи дівчина вирішили знімати на телефон і поділитися відео з користувачами "Інстаграма", однак смілива породілля лише спровокувала в мережі скандал. На блогерку обрушився шквал негативу. Користувачі мережі впевнені, вона зняла пологи тільки заради скажених переглядів і нових підписників в "Інстаграмі".

Примітно, але молода мама сама похвалилася, що відео з її пологами дивилися мільйон чоловік. Інші обурені тим, що 24-річна Софія не має медичної освіти і народжує вдома сама, піддаючи дітей небезпеці.

"А потом 20-летние девочки рожают дома, насмотревшись на блохеров, а дети инвалидами становятся! Ну зачем все это снимать? Ради еще одного миллиона подписок?" - коментує користувач.

"В шоке от того, что могло бы произойти, как так можно рисковать жизнью ребенка!" - пише в коментарях передплатниця.

"Да, в роддомах свои минусы, но блин, мы в 21-м веке, нам дано это высшее благо рожать под присмотром и быть спасенной при необходимости. Сколько женщин и деток умирало, когда были только домашние роды!" - додала інша.

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...