Хіти тижня. Все погано: Зовсім скоро в окупованому Криму відбудеться екокатастрофа

Окупований Росією Крим залишиться без води вже влітку 2020 року.

Окупований Росією Крим залишиться без води вже цього літа і для сільського господарства це стане справжньою катастрофою. У Сімферополі так звана влада вже зізналася, що запасів прісної води залишилося рівно на три місяці. Переселенець з Криму і журналіст Павло Казарін повідомив,що по всьому півострову запасів води трохи більше, але все одно її вистачить на чотири місяці і не більше, передають Патріоти України.

"В цілому по півострову запасів трохи більше, але кажуть, що води вистачить місяця на чотири. Приблизно до червня. І цього окупаційній владі ніяк не виправити",- розповів Казарін.

Треба відзначити, що в Криму завжди був дефіцит води. Після будівництва Північно-Кримського каналу, з початку 1970-х, до 90% прісної води на півострів надходило з Дніпра. У квітні 2014 року припинилася подача води в Крим і на півострові почалися великі проблеми.

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...