Хіти тижня. Все трапилося дуже швидко: Софія Ротару готується до весілля (відео)

Племінниця відомої співачки збирається заміж.

Співачка Соня Кей. Фото: Інстаграм.

Племінниця Софії Ротару, співачка й дизайнерка Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Соня Кей (Sonya Kay), зібралася заміж. Так, про свої заручини зірка розповіла на особистій сторінці в Instagram і показала каблучку, подаровану коханим, передають Патріоти України.

Крім того, нещодавно в ефірі "Сніданку з 1+1" Хлябич зізналася, що весілля вони з коханим планують відгуляти у червні 2020. Вона також поділилася, що заручилися вони всього через п'ять місяців стосунків.

"Все трапилося дуже швидко, ми зустрічалися п'ять місяців, а потім він зробив мені пропозицію, від якої я не змогла відмовитися. Вона була прекрасною, дуже милою, сентиментальною і домашньою" — розповіла Софія.

"Я сказала "Так!"— написала під фото Софія. Зазначимо, що особу її обранця Хлябич не розголошує, повідомивши лише, що він далекий від шоубізнесу.

Як повідомляв OBOZREVATEL, нещодавно Соня Кей вразила шанувальників відвертим знімком. Так, молода артистка позувала в спокусливій мереживній білизні чорного кольору.


"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...