Хіти тижня. "Все в го*не и моче, отношение к пациенту - пи**ец! Су*а, нет слов!": Киянин шокував розповіддю про реалії коронавірусної лікарні

У Києві пацієнтів з коронавірусом лікують у лікарні в жахливих умовах з антисанітарією та неналежним ставленням медичного персоналу до хворих. Також мають місце інциденти з крадіжками медичного обладнання. Про ситуацію в інфекційному відділенні клінічної лікарні №15 (вул. Кирилівська, 105) розповів фотожурналіст Павло Багмут у своєму Facebook, який потрапив у медустанову в реанімацію з COVID-19 і двосторонньою пневмонією, передають Патріоти України.

Чоловік дуже різко висловився про умови в клініці та шокував своєю розповіддю, яку назвав "Ковідними замальовками з пекла на Землі". У виразах він також не соромився.

У Павла підтвердили коронавірус, і 15 жовтня він потрапив до реанімації у важкому стані, і "майже не дихав". Тепер йому стало краще, з реанімаційного відділення пацієнта виписали та помістили в палату терапії. "...Дихаю поки ще киснем, звикаю до життя, воно повернулося і це не для красного слівця сказано. Реально, уходив, реально затягувало в могильний пагорб...", - написав він.

Також Багмут жорстко "проїхався" по умовах в інфекційному відділенні лікарні, з якими йому довелося зіткнутися. "Потрапити сюди - не дай Боже! Антисанітарія дика. Гі*но на очках затирають, а не прибирають, все у гі*ні та сечі. Для тонкого аромату пара таблеток хлорного засобу підкреслили нібито присутню чистоту", - йдеться в публікації.

Також Павло розповів, що в туалеті не було світла до тих пір, поки його дружина не принесла лампочки. "Вражає звичка затирати, а не прибирати! Ставлення до пацієнта - пі**єць! У діда під 90 років, як і в мене, двостороння пневмонія, з якої я потрапив до реанімації. Так йому замість кисневого концентратора маску одягають, дід від власних вихлопів синіє. Лікарі вештаються х** знає де. Але дідові пощастило, він колишній спортсмен-штангіст, сидить і намагається дихати. За цей час можна було здати аналізи, зробити рентген і КТ. Х** там, десяту годину поспіль. Про**ати процедури, призначені лікарем пацієнту для медперсоналу - саме воно! Ось такі досягнення у нас в боротьбі з ковідом!" - вкрай різко висловився він.

Крім того, журналіст розповів про крадіжки в клініці. "Добрий" медперсонал спи**ив кисневий концентратор, саме заради нього я в цьому пеклі перебуваю... Су*а, немає слів! А люди прибувають, їх селять в коридорах... А президент стверджує про найкраще розв'язання проблеми ковіда в країні!" - обурюється Павло.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....