Хіти тижня. Всередині зачинилися два десятки чоловіків у масках: У Києві спецназ штурмом узяв квартиру (фото, відео)

Сім'ї власників помешкання погрожували останні два роки в зв'язку з її грошовим зобов'язанням.

Злочинці зачинилися в житлі, вигнавши його власниць. Фото: прес-служба нацполіції.

У Києві поліція затримала групу зловмисників, які намагалися захопити квартиру місцевої мешканки на проспекті Героїв Сталінграда. Вони в балаклавах увірвалися в приміщення, де потерпіла перебувала з дочкою, вигнали жінок і забарикадувалися зсередини. Попутно загарбники заволоділи золотими виробами, які знайшли в будинку. Про це повідомили в столичному управлінні Національної поліції, передають Патріоти України.

Коли спецназ поліції проник в квартиру, там знаходилися 17 чоловік, які в даний час дають свідчення. В ході слідства з'ясувалося, що сім'ї погрожували останні два роки в зв'язку з її грошовим зобов'язанням. Надалі борг передали третім особам, але ніяких рішень про примусове виселення судом прийнято не було.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 356 ( «Самоправство») і за ч. 3 ст. 185 ( «Крадіжка») Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на термін до 6 років.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...