Хіти тижня. "Всім по п'ятдесят": Молода художниця намалювала грудьми портрет Лукашенка і зробила з ним селфі на тлі трактора (відео)

Надя зобразила білоруського президента з чаркою в руці, яку він піднімає, очевидно, за здоров'я всіх хворих коронавірусом в країні.

Студентка з Мінська Надія Матієвська, яка пише картини грудьми, створила портрет президента Білорусі Олександра Лукашенка і провела з ним фотосесію на тлі трактора. Відповідні фото і відео моменту створення картини художниця опублікувала на своїй Instagram-сторінці, передають Патріоти України.

Надія Матієвська зобразила білоруського президента з чаркою в руці, яку він піднімає, очевидно, за здоров'я всіх хворих коронавірусом в країні. Робота умовно називається "Всім по п'ятдесят".

"Вибачте, трактор не вліз", - підписала вона свою картину розміром 50 на 50 сантиметрів

Пізніше художниця разом з портретом організувала фотосесію в поле на тлі трактора.

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...

Рух призупинено в обох напрямках: Судно, що йшло з України до Єгипту, заблокувало Босфор

вівторок, 7 травень 2024, 11:44

Вантажне судно ALEXIS, що прямувало з України до Єгипту, сіло на мілину у протоці Босфор. У зв’язку з цим було призупинено рух суден в обох напрямках. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України. Зазначається, у 229-метрового судна виникла н...