Хіти тижня. "Втеча з Шоушенка, запорізька версія": Мати ув'язненого вирила 13-метровий тунель для втечі сина-вбивці (фото)

Тепер у жінки є всі шанси зустрітися з сином по той бік паркану.

У Запоріжжі жінка викопала тунель триметрової глибини довжиною близько 10 метрів для втечі з в'язниці сина, засудженого за вбивство. Відповідні фото опублікували в Instagram "Це Запоріжжя", передають Патріоти України.

"Втеча з Шоушенка, Запорізька версія. Жінка з Миколаєва рила підкоп, щоб витягнути з в'язниці свого сина. Чоловік відбуває тривалий термін за вбивства в одній з Вільнянських колоній. Мати в'язня зняла неподалік будинок, і за допомогою інструментів ночами впевнено рила до своєї мети. Звичайно двоїсті почуття по цій новині, але тепер у жінки є всі шанси зустрітися з сином по той бік паркану", - написав автор публікації.

Жінка заглибилася на три метри і вирила тунель довжиною близько 10 метрів. Якби про це не стало відомо поліцейським, її син мав би всі шанси втекти з колонії.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...