Хіти тижня. "Втратила сором і совість": Російську співачку поставили на місце через жарт про блокадників (відео)

В Україні Ольга Бузова жартувала би про Голодомор?

Ольга Бузова. Фото: скріншот з відео.

Російський поет-пісняр Ілля Рєзнік поставив на місце співачку Ольгу Бузову, яка ляпнула нісенітницю щодо блокадників. Відповідний коментар він дав російському "П'ятому каналу", згадавши важкі роки молодості, які він провів у блокадному Ленінграді, передають Патріоти України.

"Ми пухли від голоду, а ви товариші Бузови, пухнете від грошей. Я не знаю, що можна порадити вам, щоб ви жили по-божому, по-людськи", – сказав поет.

Він наголосив, що шоу-бізнес деградує, а зірки втратили вже всякий "сором і совість". За його словами, якби Бузовій довелося в ті роки проживати на 125 грамів хліба на день, то вона б не ляпнула таку дурість. Більше того, Рєзнік заявив, що діти, перед якими він нещодавно виступав і показував їм блокадний музей, "не лизатимуть тарілки", а шануватимуть пам'ять ленінградців. "Бог вам суддя", – підсумував Рєзнік.

Тим часом, мати Бузової вирішила виправдати дочку "генами". "Її бабуся – блокадниця, вона розповідала їй все життя. Ми точно так само з татом любили вилизувати тарілки, і тато весь час жартував, що пережите передається в генах. Ми дійсно ні шматка хліба, ні крихти не залишали ніколи на тарілках. Тобто пережитий голод дійсно зберігається в генах поколіннями", – заявила вона.

Нагадаємо, Бузова вилизувала тарілку і заявила, що вона блокадниця. Це викликало гнів користувачів та голови товариства блокадників Центрального району СПб Ганни Йосипівни Павлової.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...