Хіти тижня. Втратила все за секунди: Косметика "виїла" дівчині очі і залишила сліпою (фото)

24-річна дівчина з Іспанії на ім'я Марта Бустос готувала мило і косметику в домашніх умовах. Це захоплення обернулося для неї проблемами зі здоров'ям. Про це пише Marca, передають Патріоти України.

Під час процесу дівчині на обличчя і в очі потрапила суміш, до складу якої входив їдкий натрій. Марту терміново госпіталізували з серйозними опіками.

У лікарні дівчині повідомили, що необхідно провести пересадку рогівки. Але у Марти не виявилося медичної страховки, яка змогла б покрити витрати.

Сім'я Бустос організувала збір коштів на операцію в мережі. Акція отримала назву "Врятуйте мої очі". Дівчина також записала послання для фоловерів, в якому розповіла про те, що сталося.

"Іноді починаєш замислюватися про те, який прекрасний світ, тільки після таких інцидентів. 2020 - проклятий рік. Але я буду боротися. Боротися, щоб знову побачити красиві заходи сонця", - заявила вона.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...