Хіти тижня. Втратив дружину і матір: Під Харковом сталася страшна НП через дерево (фото)

В інтернеті оприлюднили нові подробиці смертельної НП у селищі Старий Салтів у Харківській області, де на трьох відпочиваючих впало дерево, повідомляють Патріоти України.

Так, через падіння дерева постраждало двоє людей - 27-річний харків'янин Ігор Добробаба і його 27-річна дружина Анна. Мати хлопця, 48-річна мати Наталія Андрєєва, померла на місці. За життя Анни медики боролися, але їх зусилля виявилися марними - вона померла.

Відзначається, що Ігор шість днів тому вийшов з коми, зараз його стан важкий, лікарі не дають ніяких прогнозів. У хлопця - складна черепно-мозкова травма і численні переломи. Найближчим часом йому повинні провести операцію на стегні.

"Як тільки він вийшов з коми, насамперед запитав, як мама і як дружина. Ми його бережемо, бо стан нестабільний. Ми за нього переживаємо. Тому говоримо, що вони в іншій лікарні", - розповіла тітка Ігоря і сестра Наталії Андрєєвої Ліна Пітерімова.

За словами дідуся хлопця Віталія Пітерімова, він у той нещасливий день сам відправив дочку і внука з дружиною на пляж.

"У той день я поїхав на дачу до товариша і сім'ю взяв з собою, щоб вони відпочили. Сам залишився вдома, косити траву, а близьких відправив на найближчий пляж. Коли почав накрапати дощ, вони сіли під тополю..." - сказав він.

Родичі Ігоря Добробаби кажуть, що зі своєю дружиною хлопець познайомився через спільних знайомих, хоча і працювали на одному підприємстві. Вони прожили разом 6 років.

У вільний від роботи час Ігор любив грати в футбол. Чи зможе він повернутися до свого захоплення, поки не відомо. На його лікування зараз збирають гроші.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...