До недавнього часу люди знали, що найшкідливішим м'ясом є свинина і баранина, а найкориснішим вважається м'ясо птиці. Однак, тепер вчені розповіли, якщо людина буде постійно їсти куряче м'ясо, вона може захворіти на рак крові, передають Патріоти України.
Вчені з Оксфордського університету багато років стежили за життям майже 500 тис. британців середнього віку. Вони оцінювали їх раціон харчування і історії захворювання, при цьому робили висновки з хвороб, якими вона хворіли. Як виявилося, у 23 тис. людей виявили рак, оскільки вони регулярно вживали курку. Дослідники підкреслили, що у тих, хто їв птицю, розвивалася злоякісна меланома, рак простати і неходжкінська лімфома.
Поки незрозуміло, через що саме виникає онкологічне захворювання, можливо, це частота вживання курки, можливо, спосіб приготування або ж в курці є якийсь канцероген. Але зараз дослідники говорять, що потрібно продовжити дослідження. А поки це повністю не вивчено, медики рекомендують вживати м'ясо курки не так часто і готувати його тільки шляхом запікання в духовці, на грилі або ж на пару. Але, як підкреслили фахівці, не можна смажити це м'ясо, так як в такому м'ясі міститься багато шкідливого холестерину.
«Слуги» ще не зрозуміли, як будуть викручуватися з вилки між узятими зобовʼязаннями обкласти ФОПів ПДВ — і легко прогнозованими наслідками спроби зробити це на практиці. Картонками може не обмежитись. Але тут «Мінрозвитку» додало вогню (розвитку чого, ...
Учені з'ясували, що атоми і молекули з атмосфери Землі мільярди років подорожували космосом, щоб опинитися на Місяці. Це пояснює давню місячну загадку і відкриття показує, що на Місяці існує більше корисних елементів, які зможуть використовувати люди, ...