Виноградні кісточки мають ряд корисних властивостей. Зокрема, виноград із кісточками рекомендується їсти людям, які страждають на захворювання серця. Крім того, цей продукт допомагає запобігати розвитку раку, передають Патріоти України.
Цей ефект мають антиоксиданти, що містяться в кісточках. Наприклад, у них присутній токоферол, захисна дія якого на організм поширюється проти клітинин раку молочної залози, шкіри або простати.
Виноградні кісточки також здатні зміцнювати кровоносні судини й очищати кров. Вони містять речовини, що активізують кровообіг, і через це корисні в боротьбі з випаданням волосся. Фахівці відзначають, що виноградні кісточки мають і протизапальні властивості, тому корисні в лікуванні коліту, гастриту, інфекцій сечовивідних шляхів і кишечника.
В Україні правоохоронці ліквідували масштабну наркомережу й вилучили 700 кг наркотичної речовини кратом. Про це 9 жовтня у Facebook повідомив голова Національної поліції Іван Вигівський, передають Патріоти України. За його словами, наркотик доставляли ...
На орбіті перебувають тисячі супутників Starlink компанії Ілона Маска SpaceX. Уже зараз деякі із супутників через закінчення терміну служби падають в атмосферу планети. У найближчому майбутньому, як прогнозують учені, ймовірність того, що ці супутники ...