Виноградні кісточки мають ряд корисних властивостей. Зокрема, виноград із кісточками рекомендується їсти людям, які страждають на захворювання серця. Крім того, цей продукт допомагає запобігати розвитку раку, передають Патріоти України.
Цей ефект мають антиоксиданти, що містяться в кісточках. Наприклад, у них присутній токоферол, захисна дія якого на організм поширюється проти клітинин раку молочної залози, шкіри або простати.
Виноградні кісточки також здатні зміцнювати кровоносні судини й очищати кров. Вони містять речовини, що активізують кровообіг, і через це корисні в боротьбі з випаданням волосся. Фахівці відзначають, що виноградні кісточки мають і протизапальні властивості, тому корисні в лікуванні коліту, гастриту, інфекцій сечовивідних шляхів і кишечника.
Повномасштабна війна різко змінила демографічну карту України. За два з половиною роки населення скоротилося щонайменше на 10 мільйонів. Масова еміграція, рекордна смертність, падіння народжуваності та старіння нації створюють серйозні виклики для майб...
В Україні з початку повномасштабної війни триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на військову службу. Співробітники ТЦК і СП продовжують сповіщати громадян про необхідність прибути на військово-лікарську ком...