Виноградні кісточки мають ряд корисних властивостей. Зокрема, виноград із кісточками рекомендується їсти людям, які страждають на захворювання серця. Крім того, цей продукт допомагає запобігати розвитку раку, передають Патріоти України.
Цей ефект мають антиоксиданти, що містяться в кісточках. Наприклад, у них присутній токоферол, захисна дія якого на організм поширюється проти клітинин раку молочної залози, шкіри або простати.
Виноградні кісточки також здатні зміцнювати кровоносні судини й очищати кров. Вони містять речовини, що активізують кровообіг, і через це корисні в боротьбі з випаданням волосся. Фахівці відзначають, що виноградні кісточки мають і протизапальні властивості, тому корисні в лікуванні коліту, гастриту, інфекцій сечовивідних шляхів і кишечника.
На Донеччині змінили порядок отримання пенсій та гуманітарної допомоги – тепер жителів прифронтових селищ вивозитимуть у Слов’янськ і Краматорськ. Поїздки відбуватимуться невеликими групами у визначені дні, щоб гарантувати людям безпеку та доступ до ви...
У Києві 44-річна водійка напідпитку збила військовослужбовицю, яка переходила дорогу на зелений сигнал світлофора. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на поліцію Києва. Інцидент стався у суботу, 13 вересня, близько 13:00 на перехресті Хар...