Виноградні кісточки мають ряд корисних властивостей. Зокрема, виноград із кісточками рекомендується їсти людям, які страждають на захворювання серця. Крім того, цей продукт допомагає запобігати розвитку раку, передають Патріоти України.
Цей ефект мають антиоксиданти, що містяться в кісточках. Наприклад, у них присутній токоферол, захисна дія якого на організм поширюється проти клітинин раку молочної залози, шкіри або простати.
Виноградні кісточки також здатні зміцнювати кровоносні судини й очищати кров. Вони містять речовини, що активізують кровообіг, і через це корисні в боротьбі з випаданням волосся. Фахівці відзначають, що виноградні кісточки мають і протизапальні властивості, тому корисні в лікуванні коліту, гастриту, інфекцій сечовивідних шляхів і кишечника.
Із Чернівецького ліцею №5 "Оріяна" 1 грудня звільнили вчительку географії, яка у відповідь на прохання учня перейти на українську мову обізвала його "скотиною". Про це "Укрінформу" розповіла директорка закладу Галина Абрам'юк, передають Патріоти Україн...
Кожна людина, яка будь-коли жила у будинку, зведеному за часів СРСР, на рівні рефлексів пам’ятає, що під час підйому по сходах потрібно щоразу повертати проти годинникової стрілки, а перила при цьому знаходяться ліворуч. Коли ж ти ідеш донизу, все відб...