Виноградні кісточки мають ряд корисних властивостей. Зокрема, виноград із кісточками рекомендується їсти людям, які страждають на захворювання серця. Крім того, цей продукт допомагає запобігати розвитку раку, передають Патріоти України.
Цей ефект мають антиоксиданти, що містяться в кісточках. Наприклад, у них присутній токоферол, захисна дія якого на організм поширюється проти клітинин раку молочної залози, шкіри або простати.
Виноградні кісточки також здатні зміцнювати кровоносні судини й очищати кров. Вони містять речовини, що активізують кровообіг, і через це корисні в боротьбі з випаданням волосся. Фахівці відзначають, що виноградні кісточки мають і протизапальні властивості, тому корисні в лікуванні коліту, гастриту, інфекцій сечовивідних шляхів і кишечника.
Для того, аби сплатити штраф за порушення правил військового обліку через застосунок "Резерв+", військовозобов’язаний громадянин має подати заяву про визнання свого порушення. Після цього ТЦК повинен у визначений законом термін розглянути цю заяву і ух...
В Україні ухвалили Державний бюджет на 2026 рік, завдяки чому зарплати вчителів зростуть найближчим часом. Мінімальний посадовий оклад педагогічних працівників значно збільшиться наступного року. Про це розповів голова комітету ВРУ з питань фінансів, п...