Виноградні кісточки мають ряд корисних властивостей. Зокрема, виноград із кісточками рекомендується їсти людям, які страждають на захворювання серця. Крім того, цей продукт допомагає запобігати розвитку раку, передають Патріоти України.
Цей ефект мають антиоксиданти, що містяться в кісточках. Наприклад, у них присутній токоферол, захисна дія якого на організм поширюється проти клітинин раку молочної залози, шкіри або простати.
Виноградні кісточки також здатні зміцнювати кровоносні судини й очищати кров. Вони містять речовини, що активізують кровообіг, і через це корисні в боротьбі з випаданням волосся. Фахівці відзначають, що виноградні кісточки мають і протизапальні властивості, тому корисні в лікуванні коліту, гастриту, інфекцій сечовивідних шляхів і кишечника.
9 грудня Оперативне командування "Захід" (ОК "Захід") повідомило в Telegram про новий напад на групу оповіщення у Львівській області. У пресслужбі зазначили, що один військовослужбовець, який діяв у межах закону й у супроводі поліції, дістав травму, пе...
Основ'янський суд Харкова оголосив вироки трьом членам організованої групи, яка займалась пограбуваннями в окупованому Куп'янському районі, передають Патріоти України. . Скориставшись тим, що ворог окупував частину Харківщини, житель села Зелений Гай ...