Виноградні кісточки мають ряд корисних властивостей. Зокрема, виноград із кісточками рекомендується їсти людям, які страждають на захворювання серця. Крім того, цей продукт допомагає запобігати розвитку раку, передають Патріоти України.
Цей ефект мають антиоксиданти, що містяться в кісточках. Наприклад, у них присутній токоферол, захисна дія якого на організм поширюється проти клітинин раку молочної залози, шкіри або простати.
Виноградні кісточки також здатні зміцнювати кровоносні судини й очищати кров. Вони містять речовини, що активізують кровообіг, і через це корисні в боротьбі з випаданням волосся. Фахівці відзначають, що виноградні кісточки мають і протизапальні властивості, тому корисні в лікуванні коліту, гастриту, інфекцій сечовивідних шляхів і кишечника.
На Землі досі зустрічаються види, що застали ще добу динозаврів. Однак, коли йдеться про тривалість життя конкретної особини, часові межі радикально зменшуються, і про жодні мільйони років вже не може бути й мови. Як пише IFL-Science, найстаріша тварин...
NASA представило результати нових досліджень, які пояснюють, як Марс пройшов шлях від планети з водою й густою атмосферою до холодної пустелі. Ключові дані зібрав орбітальний апарат MAVEN, який уже багато років досліджує верхні шари атмосфери Червоної ...