Хіти тижня. "Ви кому нас віддаєте?": Зворушлива історія про підлітків з Донбасу

Дівчина із братом живуть усього в чотирьох кілометрах від позицій окупантів.

Відомий український волонтер Тім Златкін розповів про розмову з 17-річною дівчиною, яка живе з братом на території окупованого Донбасу. Про це волонтер написав на своїй своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Вона запитала його про подарунки, які Златкін раніше дарував їй, з якою метою вони були. "Ви мені дарували українські книги, пам'ятаєте? Привозили нам подарунки з Києва. Навіщо? Щоб віддати бандитам? Військові наші кажуть, що скоро їх будуть відводити. Кому нас віддаєте?" – поцікавився підліток.

На що волонтер пообіцяв, що нікому її не віддасть і її брата теж, але поцікавився у користувачів мережі: "І що мені на це відповісти? Дівчинці 17 років. Живе в чотирьох кілометраx від сепарськиx позицій. Куди мені її везти?.. З братиком. Годувати Штайнмаєром? Думаєте, вона одна така?".

Інтернет-користувачі перейнялися несамовитою історією.


В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...