Хіти тижня. Ви маєте це знати: Стюардеса розповіла, чому не можна мінятися місцями в літаку

lСтюардеса однієї з популярних в світі авіакомпаній розповіла, чому пасажирам не можна мінятися місцями на борту літака під час рейсу, передають Патріоти України.

В першу чергу, за словами бортпровідниці, така вимога пов'язана з процесом обслуговування клієнтів – зокрема, мандрівникам важливо перебувати саме на закріплених за ними місцях, якщо при бронюванні вони замовляли спеціальне харчування або вказували на харчову алергію. Крім того, особливу роль відіграє рівномірний розподіл балансу в салоні повітряного судна.

"Всі літаки функціонують в умовах стабільності. Щоб постійно її підтримувати, від зльоту до приземлення, необхідно враховувати загальну вагу і його розподіл на борту", – пояснила стюардеса.

Також члени екіпажу відзначають, що пасажирам не слід намагатися пересісти, наприклад, з крісел економ-класу на місця в бізнес-клас, оскільки інші туристи, як правило, платять за обслуговування додаткові кошти.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...