Хіти тижня. "Вибачте, ми не всі такі. Не я їх сюди посилав": Що казав Доренко на Майдані у Києві (відео)

Колись загиблий журналіст вибачався перед українцями за Путіна, але потім заговорив інакше.

Сергій Доренко. Фото: соцмережі.

9 травня помер російський журналіст Сергій Доренко, який підтримував Україну під час Революції Гідності на Майдані Незалежності, інформують Патріоти України.

Журналіст вибачався перед українцями за Путіна. "Я хочу вибачитися перед вами. Не я їх сюди посилав і не громадяни Росії посилали. І, тим не менш, вони також громадяни Росії. І я хочу вибачитися перед вами за Путіна і вибачитися за Лужкова", - говорив Доренко присутнім. Також він тоді попросив їх "позичити" Леоніда Кучму, щоб, коли вони посадять Путіна в залізну клітку під час революції в Росії, мати можливість показати народу обох президентів за залізними гратами.

"Вони вкрали у вас все, і Україна, сподіваючись, що у вас більше немає гідності, що ви більше ніколи не зможете сказати їм "ні". І тому вони пішли на цинічну, підлу акцію, коли вкрали ваш вибір, сподіваючись, що ви більше ніколи не будете чинити опір, що ви більше не люди. І ви сказали "ні". Ви досягли багато чого, вони вас бояться. Ви єдина на сьогодні політична сила в Україні. Всі політики, які виборюють ваші інтереси, отримують силу, яку випромінює ваш чудовий, винятковий народ", - говорив Доренко.

Також журналіст заявляв, що хотів би побачити такий народ і такі ж намети на Красній площі. У 2014 році Доренко заговорив по-іншому. "Якщо є час почекати, а у Росії є час почекати... поки вони приповзуть, а приповзуть вони завжди сюди. Тому що ілюзія, що Америка якимось чином заплатить за їх пісні на Майдані і за те, що вони мочаться зараз масово в підземних переходах... за це Америка, може, і не буде платити дуже щедро", - говорив Доренко в коментарі російському телебаченню в березні 2014 року.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...