Хіти тижня. Вибори в Україні: Вахтанг ​Кікабідзе звернувся до Володимира Зеленського

Актор і співак Вахтанг Кікабідзе повідомив, що "має честь" називати себе другом Володимира Зеленського, зазначають Патріоти України. В зв'язку з чим побажав переможцю виборів президента України Володимиру Зеленському мудрості на посаді голови держави. Він сказав про це у відеозверненні .



"Дорогий Володю, я маю честь називати себе [твоїм] другом. Але від сьогодні, в день православного Великодня, я називатиму тебе, точніше – вас називатиму – президентом усієї України. Хочу побажати тобі щастя, побажати, щоб ти мудро керував своєю величезною країною. Українців хочу привітати з цим прекрасним днем – днем Великодня – і сказати на прощання: "Дай боже, вам здоров'я, слава Україні", – заявив він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...