Хіти тижня. Вибухова краса: 16-річна дочка Моніки Беллуччі і Венсана Касселя знялася для глянцю у відвертому вбранні (фото)

Діва Кассель останнім часом нарозхват. Юна дочка Венсана Касселя і Моніки Беллуччі прикрасила відразу кілька обкладинок глянцевих журналів. Остання з них вийшла найвідвертішою. 16-річна дівчина знялася для іспанського Harper's Bazaar, де красується в спокусливому образі. Фото моделі вже є на офіційній сторінці Harper's Bazaar в Instagram, передають Патріоти України.

"Діва Кассель - одна з головних зірок березневого номера Harper's Bazaar Spain. Дочка Моніки Беллуччі і Висента Касселя, що є істинним відображенням вибухової краси її матері і ідеальною спадкоємицею привабливості свого батька, позує спеціально для обкладинки Harper's Bazaar Spain в якості нового посла Dolce Rose для Dolce & Gabbana Beauty. Вона - одна з тих осіб покоління молодих талантів, які бачать майбутнє; армія молоді, яка надихнула нас висловитися і зустріти багатообіцяюче майбутнє", - представили нову героїню на сторінці журналу в мережі Instagram.

Діва Кассель позує в total-образі Dolce & Gabbana: чорному боді та картатому піджаку, а завершують стильний ансамбль лофери в тон всьому образу. Знімав юну красуню знаменитий іспанський фешн-фотограф Хаві Гордо, а за її вбрання відповідала стилістка Беатріс Морено де ла Кова.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...