Хіти тижня. Видається, можна впасти ще нижче: Мосійчук потрапив у черговий скандал

Ігор Мосійчук звинуватив учасників ЛГБТ-параду в тому, що вони нібито використовують дітей.

Народний депутат Ігор Мосійчук звинуватив учасників ЛГБТ-параду в тому, що вони нібито використовують дітей для своїх «спекуляцій на сексуальній темі» й опублікував фото неповнолітніх учасників «КиївПрайду». Як виявилося, на одному з них зображена 16-річна донька волонтера і вона не лесбійка, передають Патріоти України.

«На фото зовсім юні хлопці і дівчата, яких збоченці вивели під свої прапори. Використовувати дітей для відробляння грантів спекуляціями на сексуальній темі – це саме огидне, що тільки може бути. Коли неповнолітніх виводять на гей-парад, це вже не просто гомосексуалізм, це – педофілія», – написав нардеп в Facebook.

Він додав, що направить в правоохоронні органи заяви про злочин за фактом «розбещення неповнолітніх». Волонтер Тім Златкін, донька якого зображена на одному з фото, опублікованих Мосійчуком, пояснив її участь в ЛГБТ-параді.

«Вона не лесбійка, а дівчинка зі своїми політичними поглядами. З якими я не згоден, але це вибір повнолітньої людини. Тому прошу особисто, а ви знаєте мене і мій номер телефону, не використовувати у будь-яких політичних сварках її зображення», – зазначив активіст.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно