Хіти тижня. Видовище моторошне, наче з фільму жахів: Сім’я на відпочинку знайшла таємну кімнату в орендованому домі (фото)

Чоловік на ім’я Роберт був трішки наляканий від такого "сюрпризу", про що розповів у своєму тіктоці Robertibus. Він не сподівався, що на основі його спокійного сімейного відпочинку можна зняти справжній фільм жахів, зазначають Патріоти України.

Роберт пояснив, що він разом із дружиною, дочкою та песиком Самсоном орендував домівку біля озера на сервісі Airbnb. Чоловік одразу почав вивчати помешкання і через деякий час побачив дивні двері у підлозі. Він не зміг втриматися – хотів подивитися, що там всередині.

Роберт відсунув диван, щоб відкрити двері. Перше, що вдалося побачити – старенькі сходи, які вели кудись вниз. Чоловік вирішив не зупинятися: він таки спустився вниз і трішки злякався. Уся кімната була наповнена зеленою рідиною.

Він жартома сказав, що, мабуть, це помешкання казково болотного монстра. Коментатори оцінили гумор чоловіка, але дехто й пояснив, що там насправді сталося:

  • Таємна кімната знову відкрита! Бійтеся, вороги спадкоємця!
  • Це заміський будинок Шрека та Фіони і їх особистий басейн.
  • Підозрюю, що це фарбник, який господар використав, щоб визначити, звідки у підвал потрапляє вода.
  • Я працюю житловим інспектором і зразу можну сказати, що у власника проблеми із дренажною системою і підтопленням цього підвалу. Йому потрібно поставити насос.

Згодом Роберт пояснив, що справа не в болотному монстрі, Шреку чи черепашках-ніндзя. Підвал просто затопило, а господар використав фарбник для води. Та виглядає все дійсно моторошно!

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...