Хіти тижня. Видовищний бій Віктора Вихриста і Майка Маршалла: Непереможний український суперважковаговик двічі побував у нокдауні, але здобув 9-ту перемогу в професійній кар'єрі (відео)

У ніч на неділю, 2 січня, у Голлівуді (штат Флорида, США) пройшов вечір боксу, в рамках якого непереможний український суперважковаговик Віктор Вихрист (9 перемог, 6 із них — нокаутом).

Боксери видали яскравий бій, почавши його без розвідки. За два раунди, які тривав поєдинок, Кіладзе тричі побував на канвасі рингу, Вихрист — двічі. У результаті після чергового падіння грузина рефері вирішив зупинити бій, чим викликав бурхливу реакцію Яго — грузин від розчарування навіть ударив того рукавичкою.

Відеоогляд бою

Зазначимо, що поєдинок Вихрист — Кіладзе проходив у андеркарді бою між кубинцем Луїсом Ортісом та американцем Чарльзом Мартіном, який завершився перемогою першого нокаутом в шостому раунді.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...