Хіти тижня. Виглядає, як справжній монстр: Чоловік зробив безліч операцій і відрізав носа, щоб перетворитися на "інопланетянина" (фото)

32-річний Ентоні Лоффредо з Франції зробив безліч операцій, тату і пірсинг, щоб виглядати як "реальний інопланетянин". Про це пише The Sun, передають Патріоти України.

Останньою операцією стало видалення носа, для цього француз звернувся за допомогою до барселонського модифікатора Оскара Маркеса, оскільки операція незаконна в його рідній країні.

Хірург успішно провів процедуру, відому як ринотомія, в результаті чого у Ентоні залишилася зяюча діра на обличчі.

"Спасибі тобі @oscarmarquezbodymod, ти запам'ятаєш моє життя... Тепер я можу ходити з високо піднятою головою завдяки тобі, я пишаюся тим, що ми зробили разом", - подякував хлопець хірургу в своєму Instagram.

Відзначається, що це не перша незвичайна операція, яку зробив самопроголошений інопланетянин. Йому також хірургічним шляхом видалили обидва вуха, розрізали язик скальпелем.

Крім того, він наважився зробити собі татуювання очних яблук, хоча чорнила можуть осліпити, вставив шкірні імплантати в обличчя, що надає його шкірі більш рельєфну текстуру. Тепер у нього на лобі шишки, як у рептилій, і різкі лінії на вилицях.

Незважаючи на колись яскравий вигляд до операції, Ентоні не шкодує про свою трансформацію.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...