Хіти тижня. Виглядає красиво: В Україні засвітився "Гелендваген" для бідних

Легендарний "Кубик" зробили з нового Suzuki Jimny.

На вулицях Києва сфотографували "мініатюрну копію" Mercedes-Class. Відповідне фото розмістив Instagram-аккаунт vehicles.exclusive, передають Патріоти України.

З виходом нового покоління Suzuki Jimny багато автовласників стали стилізувати своє авто під Гелендваген, а деякі тюнінг-компанії навіть почали пропонувати необхідні для цього пакети переобладнання. Однак в Україні Jimny з "обличчям" G-Class зустрічається вперше.

Як видно, схожість з "Кубіком" японському позашляховику надають бампер в дусі Mercedes-AMG G63, нова решітка радіатора і круглі фари. А в іншому це той самий Suzuki. Двигун у машини, судячи з усього, теж рідний – 102-сильний мотор об'ємом 1,5 літра.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...