Хіти тижня. Вигнали та ледве не побили улюбленця Путіна: На похороні відомого радянського актора у Москві стався скандал

Актора Паніна, який нецензурно лаявся, вигнали з похорону Михайла Кокшенова.

Нетверезого Паніна вигнали з похорону. Фото: КП.

Актора Олексія Паніна вигнали з церемонії прощання з народним артистом Росії Михайлом Кокшенова. Як повідомляє «Комсомольська правда», причиною цього стали висловлювання Паніна про покійного, передають Патріоти України.

Зазначається, що піти актора попросили друзі Кокшенова. «Я сказав, що Михайло Кокшенов був талановитим актором, але поганим режисером», – пояснив подію вигнаний з похорону Панін. Крім того, він заявив, що на прощання з артистом прийшли більше світських хронікерів, ніж друзів, а також багато нецензурно лаявся.

Один з найвідоміших акторів радянського кінематографа Михайло Кокшенов пішов з життя у віці 83 роки 5 червня, після важкої і тривалої хвороби. Відомо, що свою акторську кар’єру Кокшенов почав в 50-х роках 20 століття у фільмі «Висота». Однак участь в картині була настільки маленькою, на думку творців фільму, що його прізвище навіть не включили в титри. Кокшенов у 2014-му входив у компанію російських культурних діячів, які висловилися проти окупації Криму.

Церемонія прощання з Кокшеновим відбулася в ритуальному залі Митинського крематорію в Москві. Урну з прахом артиста поховають у родинному склепі Кокшенова на Новодівичому кладовищі недалеко від могили Миколи Гоголя.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...