Хіти тижня. Викладач українського військового вишу сумує за терористом "Гіві" і підтримує "русскій мір" (фотофакт)

Викладач впевнений, що "Донбас вистоїть проти української армії"...

Як повідомляється на сторінці спільноти "Зрадники військової присяги ХІТВ" у Facebook, Геннадій Бондарєв є викладачем кафедри тактико-спеціальних дисциплін, доцент кафедри (раніше викладач психології на кафедрі офіцерів запасу), передають Патріоти України.

Судячи по постах Бондарева в забороненій в Україні соціальнійї мережі "Однокласники", він займає антиукраїнську позицію, стежить за діями сепаратистів "Л/ДНР" і прославляє самих терористів, на зразок ліквідованих "Гіві" і "Моторолли"..

Крім того, викладач майбутніх українських офіцерів підтримує знищення територіальної цілісності і посягання на недоторканність України.
"Аналізуючи його сторінку, можна жахнутися, що ця людина протягом цих років вкладає в мізки майбутнього української армії, майбутніх захисників України як викладач психології, а в подальшому викладач загальновійськових дисциплін. На жаль, інформаційна гігієна залишає бажати кращого, повинен бути більш ретельний контроль в ЗСУ і покарання за такі дії. Але саме завдяки соціальним мережам ми можемо спостерігати, як за личинами праведників ховаються справжнісінькі вороги", - відзначають автори групи.Вони також закликають керівництво Харківського інституту танкових військ в особі полковника Олександра Серпухова, вченої ради вищого навчального закладу, а також командування Сухопутних військ, Генштаб і Міноборони України відреагувати на знайдену інформацію належним чином.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...