Хіти тижня. Використала "не за призначенням": Дівчина купила купальник, який, намокнувши в публічному басейні, виявився повністю прозорим (фото)

В магазині їй відповіли, що купальник був призначений тільки для того, «щоб позувати біля басейну».

25-річна мешканка Великобританії Емілі Чарлтон-Сміт перед відпусткою придбала в інтернет-магазині PrettyLittleThing білий купальник-бікіні вартістю 17 фунтів (близько 23 доларів). Точно такий же вона купувала собі раніше - тільки чорний. І залишилася ним задоволена, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Не чекаючи ніякого підступу, Емілі наділа обновку і сміливо вирушила в басейн готелю іспанського курорту Марбелья. До її жаху, намокнувша тканина виявилася повністю прозорою, незважаючи на підкладку. Так що дівчина постала перед іншими постояльцями готелю практично в голому вигляді.

Як повідомляє видання The Sun, обурена покупниця зв'язалася з магазином, вимагаючи повернення грошей. Там їй відповіли, що купальник був призначений тільки для того, «щоб позувати біля басейну». І що гроші повернути їй не можуть, оскільки він вже ношений. А також попросили надіслати відео - «щоб ми бачили, наскільки прозорою стала тканина».

«Тобто ви хочете побачити мене в прозорому купальнику?», - поцікавилася англійка. «Вибачте, ми неправильно сформулювали. Надішліть нам фотографії з вашою рукою під бікіні», - відповіли їй.

Чарлтон-Сміт зробила необхідні знімки «до» і «після», поділившись ними в соцмережах, де їй висловили співчуття.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...