Хіти тижня. Викрали із зупинки громадського транспорту: У Білій Церкві двоє чоловіків побили та згвалтували жінку

У постраждалої зламані ребра та численні синці на тілі.

У Білій Церкві Київської області двоє чоловіків викрали, зґвалтували і пограбували 50-річну місцеву жительку. Вони напали на неї просто на зупинці громадського транспорту, заштовхали до авто і відвезли в квартиру одного з них. Про це повідомили в прес-службі поліції Київщини, передають Патріоти України.

"Там зловмисники утримували її майже 16 годин. Вони наносили їй удари по всьому тілу, зламали два ребра, відібрали мобільний і гроші. Коли вона перестала чинити опір, почали її ґвалтувати", – розповіли моторошні деталі правоохоронці.

Коли злочинці заснули, постраждала одяглася в речі одного з них і втекла. Поліції вдалося встановити їхні особи – ними виявилися 35 та 37-річний мешканці Київської області. Їх помістили у СІЗО і оголосили про підозру. У квартирі зловмисників знайшли квитанцію з ломбарду про здачу телефону і одягу потерпілої.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...