Хіти тижня. Викинули як непотріб і назвали "актором": Арестович після звільнення з ОПУ опинився у базі "Миротворця" (фото)

Спікер української делегації у Тристоронній контактній групі по Донбасу, позаштатний радник голови Офісу президента з питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони Олексій Арестович опинився у базі сайту "Миротворець". Інформація про нього з'явилася у "Чистилищі" у середу, 19 січня, передають Патріоти України.

Автори сайту називають Арестовича «професійним провокатором» та звинувачують в «участі в актах гуманітарної агресії проти України», «свідомій участі у заходах, що підривають обороноздатність України шляхом деморалізації збройних сил України», у «дискредитації Державних органів влади та управління».

Також у «Миротворці» стверджують, що Олексій мав прізвисько «Люся», а російські пропагандисти називають його «Карамелькою».

Нагадаємо, що цього тижня Арестович повідомив ЗМІ, що звільнився зі своєї посади в Офісі президента та в українській делегації у Тристоронній контактній групі по Донбасу.

У Facebook колишній радник повідомив, що йому «з владою не по дорозі». Зокрема, його обурило, що держава допустила повернення п'ятого президента Петра Порошенка, підозрюваного у державній зраді, та дозволила йому влаштувати «шоу з прихильниками» під стінами суду. На його думку, це слабкість держави, яку не можна пробачити.

Водночас «Українська правда», з посиланням на своє джерело в Офісі президента, стверджує, що радник голови Офісу Олексій Арестович не повідомив про своє звільнення й не підписував відповідної заяви, тому формально залишається на посаді.

«В Офісі про його „звільнення“ дізналися так само як і всі — зі ЗМІ. Поки Арестович жодних документів не підписував. Тому формально він залишається радником Єрмака. І, можливо, ця співпраця буде продовжена. Єрмак та Арестович домовилися про зустріч, тому у цій історії ще рано ставити останню крапку», — сказано у повідомленні.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...