Хіти тижня. Викинули, наче сміття та залишили помирати: На кладовище в Одесі вивезли трьох живих людей (відео)

Сьогодні, 5 червня, в Одесі невідомі вивезли трьох пацієнтів психлікарні, що на Воробйова, 9, на Християнське кладовище №2. Там залишили вмирати біля склепу без води і їжі. При цьому усі постраждалі мають інвалідність. Про це повідомив у Facebook журналіст Сергія Бакуменко, який став свідком події, передають Патріоти України.

За його словами, у одного з потерпілих немає частини голови, у другого - обох кінцівок ніг, а третій пересувається на візку. За неофіційними даними, інших пацієнтів лікарні розвезли по домівках, а у цих просто немає дому.

"Мы с врачами и полицейскими вчера стояли и у нас у всех в глазах появились слезы. Мы сначала не верили этим людям, потому что было видно, что они не в себе. Они были, как наивные дети, но они постоянно повторяли, что их вывезли на кладбище санитары с психлечебницы на Воробьева 9. Один из этих несчастных вспомнил, что когда он спросил санитара куда их везут, то тот со смехом им ответил: - На расстрел!
И очень похоже, что эти несчастные люди говорили правду. Из неофициальных источников подтвержается, что эти трое выброшенные неизвестными на кладбище без воды и пищи, действительно являются пациентами Психбольницы на Воробьева, 9", - написав журналіст.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...