Хіти тижня. Винна церква? Вулицями Львова в труні носили оголену дівчину (фото, відео)

У самісінькому центрі Львова - на Площі Ринок і вулицею Вірменська - кілька молодих хлопців носили труну, в якій сиділа... оголена дівчина. Через що молоді люди влаштували таку акцію, і при чому тут церква - читайте у нашому матеріалі нижче. Дуже дивне відео, яке розбурхало мережу, з'явилось в Instagram-аккаунті Lviv_lives, передають Патріоти України.

Як видно на кадрах, дівчина з різнокольоровим волоссям сиділа топлес у домовині, тримаючи пластиковий стаканчик у руках. При цьому, інцидент трапився посеред білого дня, коли на вулиці було багато перехожих і туристів, яких неабияк здивувала така "акція". "Що за треш у Львові? Хто в курсі?" - йдеться у підписі до відео.

Що кажуть люди?

Реакція мережі не змусила себе довго чекати. Звісно, юзери, особливо львів'яни, обурені такими хуліганськими діями молодих людей. Хоча дехто вбачив у цій акції "боротьбу за права".

  • Боротьба за права перетворюється в цирк уродів
  • Це нова реклама похоронного бюро
  • Дурних бракує всюди
  • Культурна столиця...
  • Це не мистецтво, а мука для психіки
  • Мізків явно бракує

Що відомо про цю дівчину?

Одна з коментаторів упізнала у "дівчині з труни" свою однокласницю.

"Вона завжди була екстраординарною, багато перфомансів яскравих можна згадати. Окрім цього, в неї талант до малювання. Рамки цього світу надто тісні для Наді", - написала дівчина. Ось деякі картини Надії.

Хто влаштував акцію?

Дане дійство - це перформанс від художників з галереї "Гангрена", яка сусідить із знаменитим Вірменським кафедральним собором.

Нібито представники церкви пожалілися на неординарну, експресивну та чудернацьку галерею, і тепер влада міста закриває мистецький простір. Тому митці вирішили привернути увагу до беззаконня. Цікаво, що труна була однією з "фішок" цього простору. У ньому міг полежати будь-хто з відвідувачів. І ось тепер її вирішили винести на вулицю.

Власне, ця акція не врятувала "Гангрену". 7 червня відбудеться остання виставка у цій галереї.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...