Хіти тижня. Вино з мишенят і парфуми з Радянського Союзу: У Музеї огидної їжі відкрили виставку алкоголю

Музей створили у 2018 році. Біля входу до музею є табличка — на ній вказують, скільки людей за день обблювалися під час екскурсії. Тут представлені 80 найогидніших продуктів. Відвідувачі мають можливість понюхати і спробувати деякі страви.

У шведському місті Мальме відкрили виставку дивних алкогольних напоїв в Музеї огидної їжі. Більшість напоїв виникли через те, що у людей не було звичного алкоголю, а напитися дуже хотілося, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press.

На виставці є пиво, яке продавали у білках, а також вино з мишенят, яке п'ють у Китаї та Кореї, давньокорейський напій, виготовлений з рису та дитячого калу, що забродив. Ще є пиво з кукурудзяного борошна з Перу (чича-де-муко), джин із Уганди, виготовлений із зіпсованих бананів, а ще вино з перестиглого апельсина, який забродив у воді з тюремного туалету.

Освіжаючим називають ісландське пиво, виготовлене з яєчка кита, яке закоптили в посліді овечок.

Окремо тут зібрані парфуми та лаки, які вживали люди, коли влада закривала алкогольні магазини в Радянському Союзі.

Виставка триватиме з 5 вересня і впродовж трьох місяців.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...