Хіти тижня. Виносять трупи по ночах: Сумна розповідь про ситуацію з коронавірусом у Білорусі (відео)

У Білорусі пандемія коронавірусу стала причиною високої смертності, а трупи намагаються приховати. Про це пишуть в Telegram-каналі "Білорусь головного мозку", передають Патріоти України.

В інтернеті з'явилося відео як вночі виносять мертву людину з будівлі лікарні. Таку ситуацію помітили в Барановичах. Труп виносили з відділення гінекології, яке вважається пологовим будинком, перепрофільованим під хворих коронавірусом і пневмонією.

"Читачі скаржаться, що якщо тести і беруть, то результатів потрібно чекати по 7-10 днів. Людина може померти і не дочекатися тесту на коронавірус", - написали в мережі.

Зазначимо, що в Білорусі за час пандемії офіційно зареєстровано 16 705 заражених коронавірусом. Від COVID-19 померли 99 осіб.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...