Хіти тижня. Випустили "монстра" на свободу: Вчені знайшли докази створення коронавірусу у китайській лабораторії

Незабаром вчені опублікують статтю, яку написали британський професор Ангус Далглейшем і норвезький вчений доктор Біргер Соренсен, які знайшли докази лабораторного походження коронавірусу SARS-CoV-2, передають Патріоти України з посиланням на таблоїд Daily Mail.

Зазначається, що згідно з інформацією видання, дослідження показало, що є докази того, що китайські вчені створили вірус під час роботи над проектом по збільшенню функціональності в лабораторії Ухань.

Китайські вчені взяли "основу" природного коронавірусу, виявленого у китайських печерних кажанів, і наклали на нього новий "шип", перетворивши його в SARS-CoV-2, вважають автори статті.

Втім, після цього, як вважають дослідники, вчені Китаю спробували "замести сліди" за допомогою реверсивних версій вірусу, щоб він виглядав так, як ніби він стався природним чином від кажанів. Дослідники також вказують на "умисне знищення, приховування або зараження даних" в китайських лабораторіях.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...