Хіти тижня. Вирішити проблему вуличної проституції: У середмісті Берліну хочуть встановити кабінки для сексу (відео)

Такі секс-бокси вже встановили у Нідерландах.

Секс-кабінки посеред житлових будинків можуть встановити у столиці Німеччини. Так місцева влада хоче вирішити проблему вуличної проституції, яка в країні легалізована. Такі секс-бокси уже ставили в Нідерландах та інших містах у Німеччині. Але Берлін першим може поставити секс-бокси в середмісті, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Повії на вулиці Курфюрстенштрассе стояли вдень та вночі ще до падіння Берлінського муру навіть до Другої світової війни. Жінки стоять тут і зараз. Секс-послуги тут як фастфуд - швидко та дешево. Більшість секс-робітниць – іноземки, кажуть в соціальній службі.
У закладі допомагають повіям уже понад 30 років, роздають і вчать користуватися презервативами. Наркозалежним надають одноразові шприци. Повії-безхатьки можуть поспати та привести себе до ладу в обладнаних кімнатах. Усім пропонують безкоштовний медичний огляд, бо чимало жінок мають статеві хвороби і потерпають від сутенерів і клієнтів.

"Ми пояснюємо жінкам, щоби вони не ставали перед дитячим садочком або перед школою чи біля ресторану. Крім того, вони повинні шукати інші місця для роботи. Ми також працюємо з місцевими жителям, якщо ті скаржаться, то ми намагаємося виправити ситуацію", - пояснила керівник соціальної служби Лоннеке Шмідт-Бінк.

Допомагає це не завжди, бо місцеві жителі незадоволені брудом і секс-послугами біля осель. Заборонити вуличну проституцію не вдається ще йтому, що легендарна Курфюрстенштрассе належить двом районам. Дорога та обидва тротуари належить району Мітте. Там бургомістр хоче вуличні втіхи заборони. Утім, вже за кілька будинків територія вже іншого району, де місцева влада проганяти повій вулиці не хоче.
Рішення, яке має влаштувати всіх, - секс-кабінки. Такі бокси вже існують в кількох німецьких містах. Вони мають кнопку тривоги та аварійний вихід для жінок. Секс-кіоски мають зробити промисел безпечнішим і приховати його від чужих очей. Берлінська влада наразі домовляється, якими мають бути секс-бокси і де їх ставити.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...