Хіти тижня. Вирізали органи та гвалтували труп: На Одещині засудили двох вбивць-некрофілів

Двох хлопців засуджено, але життя молодої дівчини та спокій її близьким вже не повернути...

В Одеській області Овідіопольський районний суд оголосив вирок двом обвинуваченим у вбивстві дівчини і нарузі над тілом, передають Патріоти України із посиланням на newsonline.

Як зазначається, 30 червня 2016 року двоє хлопців купили алкогольні напої та покликали знайому дівчину відпочити вночі на пляжі.

“Слідство встановило, що один з хлопців запропонував іншому вбити їх подругу. Так один з них затіяв з дівчиною сварку, побив її таповалив на пісок, а інший задушив жертву”, – йдеться у повідомленні.

Після цього вони роздягли вбиту, сховали її речі та тіло в кущі. На наступний день вони повернулися і по черзі скоїли з нею статевий акт, помили тіло в морі, а після вирізали деякі органи.

Під час суду один з чоловіків розповів, що дівчина була коханою його друга. Вона розповіла йому, що нещодавно у неї померла мати і їй потрібні гроші. Підозрюваний погодився заплатити їй за секс з ним.

“Коханий дівчини заснув, але коли під час статевого акту коханої та товариша прокинувся і через зраду вирішив вбити жінку”, – пише видання.

Суд визнав одного з чоловіків винним у вбивстві (ст.115 ККУ) та нарузі над тілом (ст. 297 ККУ). Йому призначили покарання у вигляді 14 років позбавлення волі. Його приятеля засудили тільки за наругу над тілом, він отримав 6 років в’язниці.

Сонця можна не чекати? Синоптик засмутив прогнозом погоди в Україні на березень

вівторок, 19 березень 2024, 6:58

В Україні внаслідок переміщення на її територію атмосферних фронтів та під впливом висотного циклону очікується період нестійкої та вологої погоди. Практично щодня спостерігатимуться дощі, у північних та західних областях часом мокрий сніг, передають П...

Втік зі зборів: Стало відомо, що сталося зі "всесвітньо відомим українським тренером", який відмовився повертатися в Україну

вівторок, 19 березень 2024, 6:45

Тренер "Чорноморець" Ігор Касьяненко, який відповідав у одеському клубі за фізичну підготовку, знайшов собі роботу у США. 14 березня стало відомо, що 36-річний уродженець Луганська втік перед поверненням команди з підготовчих зборів у Туреччині у лютом...