Хіти тижня. Вирощування покидьків: У Києві на людей серед білого дня нападають підлітки, поліція не діє

Злочинні флешмоби від неповнолітніх стають все більш небезпечними для суспільства, а поліція воліє цього не помічати.

У Києві на Оболоні орудує група підлітків, які систематично нападають на людей і загрожують їм побиттям. Про один з таких випадків розповів чоловік, на якого напали 17 червня біля ТЦ Smart Plaza. За словами містянина, він побачив на асфальті лежачого підлітка і запропонував свою допомогу, коли на нього накинулося близько двох десятків неповнолітніх. Вони погрожували забрати телефон у чоловіка, а також говорили, що поб'ють його. На що він викликав поліцейських, які не приїхали. Тоді він поскаржився в адміністрацію ТЦ, але там розповіли, що ці випадки повторюються кожен день і з молодими людьми нічого не можна зробити. Про це повідомили на сторінці Київ Оперативний у Facebook, передають Патріоти України.

"Ці "діти" бризкали з перцевого балона в обличчя працівника торгового центру, били скло і ламали плитку. І все це серед білого дня, посеред одного з найбільш розвинених куточків інфраструктури столиці. Після більш ніж години очікування працівників поліції, вони все ж таки приїхали (дзвонив в поліцію понад 5 разів і вимагав наряд). Старший лейтенант посміявся наді мною і сказав, що це всього-на-всього діти", - йдеться в повідомленні.

В коментарях українці по-різному відреагували на пост. Одні вважають, що підлітки - це дійсно там проблема, інші впевнені, що чоловік розповів всю історію і промовчав про деякі деталі.

  • Дякую за пост! Це реальна проблема! Агресивні і некеровані підлітки лякають людей! Адміністрація ТЦ байдужа, Поліція не діє! Якщо не вжити заходів - закінчиться цей безлад погано!
  • Скейтери перші в бійку лізти не будуть. Значить підійшли розумні дорослі і почали розповідати кому і що робити й де катати... І без агресії явно не обійшлося!

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...