Хіти тижня. Вирвали фантастичну перемогу вдесятьох: Україна подолала чемпіонів Європи і з першого місця вийшла у фінал Євро-2020

Бо ми браття, козацького роду! А сьогодні таки козацьке свято!

Збірна України з футболу пробилася на чемпіонат Європи-2020. 14 жовтня в домашньому матчі українці обіграли діючих чемпіонів Європи збірну Португалії з рахунком 2:1, зазначають Патріоти України.

Для виходу на європейську першість українцям вистачило б і нічийного результату з Португалією, однак команда Андрія Шевченка виграла у головного фаворита своєї відбіркової групи і гарантувала собі перше місце в ній.

Ще в першому таймі голами у складі збірної України відзначилися Яремчук і Ярмоленко, хоча ще до перерви і третій м'яч міг побувати у воротах гостей.

Після перерви португальці активізувалися і змогли скоротити відставання на 73-й хвилині, коли з пенальті відзначився Роналду. Відзначимо, що 11-метровий був призначений за гру рукою Степаненка в штрафній, за що українець отримав другу жовту картку і був видалений.

Таким чином, Україна вийшла на Євро-2020 з першого місця в групі. Попереду в українців матч з сербами, який вже нічого не вирішує.


Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...