Хіти тижня. Вирвали фантастичну перемогу вдесятьох: Україна подолала чемпіонів Європи і з першого місця вийшла у фінал Євро-2020

Бо ми браття, козацького роду! А сьогодні таки козацьке свято!

Збірна України з футболу пробилася на чемпіонат Європи-2020. 14 жовтня в домашньому матчі українці обіграли діючих чемпіонів Європи збірну Португалії з рахунком 2:1, зазначають Патріоти України.

Для виходу на європейську першість українцям вистачило б і нічийного результату з Португалією, однак команда Андрія Шевченка виграла у головного фаворита своєї відбіркової групи і гарантувала собі перше місце в ній.

Ще в першому таймі голами у складі збірної України відзначилися Яремчук і Ярмоленко, хоча ще до перерви і третій м'яч міг побувати у воротах гостей.

Після перерви португальці активізувалися і змогли скоротити відставання на 73-й хвилині, коли з пенальті відзначився Роналду. Відзначимо, що 11-метровий був призначений за гру рукою Степаненка в штрафній, за що українець отримав другу жовту картку і був видалений.

Таким чином, Україна вийшла на Євро-2020 з першого місця в групі. Попереду в українців матч з сербами, який вже нічого не вирішує.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...