Хіти тижня. Витончена "помста": Жінка схудла на 40 кг після пологів і кинула чоловіка, який її образив (фото)

Пак Джі Вон

Жінка з Південної Кореї схудла на 40 кг після пологів і покинула чоловіка, який називав її непривабливою, передають Патріоти України.

Пак Джі Вон народила дитину, після чого у неї з'явилися нездорові звички харчування. Поступово її вага дівчини збільшився вдвічі й перевищила 86 кілограмів.

Протягом 10 місяців молода мати виснажувала себе дієтами й фізичними навантаженнями. Менш ніж за рік їй вдалося скинути 40 кілограмів, але навіть попри це, чоловік все ще не був у захваті. В підсумку вона вирішила піти від нього.

За її словами, після розриву у неї почалося нове життя. Зараз вона веде блог, в якому дає фоловерам поради зі схуднення, ділиться рецептами здорових страв і виховує доньку.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...