Хіти тижня. Витрати палива мінімальні: Названо найекономічніші сімейні авто, які не "жеруть" бензин і не підводять

Кількість споживаного палива є одним з найважливіших показників при виборі авто. Названо найекономічніші сімейні хетчбеки, передають Патріоти України.

Vauxhall Astra 1.6 CDTi 110 Ecoflex. Ця версія Vauxhall Astra - найефективніший сімейний автомобіль. В середньому він розганяється до 46,4 миль (близько 75 км, - "Апостроф") на галон (близько 3,785 л, - "Апостроф") в місті і понад 73 миль на галон на сільських дорогах. Цей автомобіль - найкращий вибір для тих, чиїм пріоритетом є економія палива і комфорт при розумній ціні.

Seat Leon 1.6 TDI 110 Ecomotive. З 1,6-літровим дизельним двигуном Seat Leon ще менше витрачає паливо, до того ж він добре працює на низьких оборотах, тому вам не потрібно занадто часто перемикати передачі. Однак нещодавно був представлений абсолютно новий Leon, який обіцяє ще кращу економію палива.

Seat Leon 1.0 TSI 115. Його 1,0-літровий двигун з турбонаддувом ідеально підходить для міських вулиць і досить жвавий на дорогах, де дозволена максимальна швидкість. Крихітний трициліндровий двигун не так досконалий, як деякі з потужніших чотирициліндрових бензинових двигунів. Однак він дуже економічний.

Ford Focus 1.5 TDCi 120. Якщо ваше завдання - їзда на великі відстані, то цей 1,5-літровий дизельний двигун являє собою краще рішення. Він не тільки має велику потужність, але і не витрачає багато палива.

Hyundai Ioniq Hybrid. Hyundai Ioniq доступний у вигляді повністю електричного автомобіля, звичайного гібрида і моделі з тим, що підключається модулем. Вона може проїхати майже 40 миль на електроенергії, перш ніж її бензиновий двигун буде потребувати включення.

Toyota Prius 1.8 VVTi. В останній моделі гібрида Prius поєднуються невисока витрата палива і низькі податки. Також він дуже комфортний у використанні.

Volkswagen Golf 1.0 TSI 110. Ця версія Golf поєднує в собі комфортну їзду з кращою в своєму класі вишуканістю і просторим та стильним салоном. Крім того, цей скромний 1,0-літровий бензиновий двигун ідеально підходить для їзди по місту і прискорюється завдяки турбонагнітачу.

Skoda Scala 1.0 TSI 115. Scala - це сімейний автомобіль, який обладнаний 1,0-літровим бензиновим двигуном, і відрізняється комфортною їздою і зручним управлінням. Крім того, він досить економічний, його витрата - майже 50 миль на галон.

Infiniti Q30 1.5d. Маленький автомобіль розкішного бренду Nissan Infiniti добре обладнаний і ефективний, хоча і трохи затісний в задній частині. Крім того, він досить дорогий а його 1,5-літровий дизельний двигун повільний і галасливий.

Fiat Tipo 1.6 Multijet 120. Цей автомобіль коштує значно дешевше більшості сімейних хетчбеків і його невисока ціна відбивається на якості інтер'єру. Однак ця потужна дизельна версія поєднує вражаючу економію палива з високою продуктивністю.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...