Хіти тижня. "И послали ее нах*й, так бывает на Урале...": Шнуров у нецензурній формі висміяв Собчак після нападу ченців

Російський музикант і співак Сергій Шнуров зухвало прокоментував напад на знімальну групу Ксенії Собчак в Середньоуральському жіночому монастирі, що знаходиться під контролем повсталого проти РПЦ і світської влади РФ схиігумена Сергія Романова.

Ксенія Собчак і Сергій ШнуровШнур в звичній для нього жартівливо-саркастичній манері зазначив, що Собчак "кортить потрапити у халепу", вона постійно хоче хайпа. Вірш він опублікував на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Також він вказав, що Собчак постійно лізе туди, де її не чекають, при цьому потім скаржиться на те, що їй грубо дають відсіч. Артист висміяв інцидент, що стався з Собчак і пригадав їй скандал, який раніше виник навколо недоречного жарту на тему згвалтування співака Стаса Кошстюшкіна.

Далі наводимо повний текст вірша:

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...